HLÍDALA JSEM KRÁLE DAVIDA

HLÍDALA JSEM KRÁLE DAVIDA

Hlídala jsem Krále Davida
Bavila
Zpívala –
. . .
Polochodí
Polomluví – neproZradí – nepromluví
Poločlověk – polokrál
Panoval – jenom si hrál –
. . .
Hlídala jsem Krále Davida
Na trůnu vládl
Dukáty – piškoty – mince
Koruna – plyšové slunce –
Pak poručil si tresku až do pusinky…
Hlídala jsem Krále Davida
Bavila
Zpívala
(Prý básníkovi) četla současnou českou poezii
Smál se
Bavil
Hopsal...
A z Ohniska se posral –
Autor Andrea Vatulíková, 20.04.2009
Přečteno 251x
Tipy 9
Poslední tipující: blue, Agniezka, strašidýlko-střapatý, TERezicKA, destovecka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já už myslel že ze mě :))

hlídej ho dál, byl to krutý král ;)

14.10.2009 00:12:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí