Duše

Duše

Anotace: Zvu vás na projížďku hrůzostrašným světem.

Čekají vás močály,
zatopené bolestí
myšlenkovými výkaly
zradou a nenávistí.
Dále skály špičaté,
co zabíjejí sny,
lásky okaté
a příznivé dny.
Také projedeme lesem,
kde klíčí strach.
Poháněný děsem
pak lásku mění v prach.
Však na konci naší cesty
je místo, co vás zaskočí.
Kromě mučírny na sebetresty
ze i zelenavé úbočí.
Tam upřímnost a pravda.
Láska,také přátelství.
Naděje, chtíč a touha
i oddanost se tam skrývají.
To vše a mnohem víc
Jen v jedné zemi žije.
V zemi složité tak jako nic,
kvůli které srdce bije.
Ta země kouzelná
v každém živém tvoru je.
Ta země magická
v našich žilách koluje.
Autor Demotivovná Dezorientace, 20.04.2009
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: lady_esik, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedenž :)

31.05.2009 22:36:00 | lady_esik

Zpočátku dílko lehoučce mrazivé, od prostředka ke konci už docela uvolněné...

25.04.2009 10:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí