Tohle místo

Tohle místo

Anotace: ... mě drtí.

Tohle místo přestává dýchat
a noc se zdá temnější
líbezné zvuky z mé náruče
vyběhly do chladných stínů
ve kterých ztrácím touhu

Tohle místo usíná v mdlobách
nesnaží se zalíbit víc
večerní myšlenky se zabily
pod tíhou zmatenosti
co se zítra přisaje na ústa

... a v momentě se zlomím
proskočím starým sklem
ukážu své třetí já a
zhroutím se ve snu
kterým proběhneš...

Tohle místo začíná tančit
a topit se v pomalosti
nikdy nevydechnu pravdu
protože zrcadlo zmizelo
stejně jako tvůj úsměv
pro který mělo cenu se
ještě včera rozeběhnout.
Autor fiXXXer, 21.04.2009
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Jana M., Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, Mbonita, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dýchej
a třeba sleduj svůj dech,
zkus se uvolnit
i když zdá se, že máš pech,
nemá cenu se hejbat,
nemá cenu cokoliv chtít,
věnuj se plně vlně bytí
někdy je třeba umět
jen trpělivě čekat ...

21.04.2009 17:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba

každý občas na tohle místo zavítáme...

21.04.2009 14:53:00 | ziriant

Má to hloubku. Dýchá z toho na mě opravdovost.

21.04.2009 13:17:00 | Fenn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí