Memories

Memories

Anotace: Žijeme osamoceni, a přesto nejsme sami - já a můj stín bez tebe - já a můj splín bez nebe - já, vojáček a cín bez sebe - já a můj život

Ze zadýchaných skel skrytých kapek
vykouzlíš prameny provazů
v euforii barevných půltónů
zmizím ti z povědomí

zeleň zahalující vybledlost stereotypu
ironická krása jí neodolatelnou činí
škvára, která ti již zarostla pod kůži
pohybová energie všedních dnů

věnování objetí lidem, které stejně neznáš
červeň, která tě obkopuje rádoby vášní
rádoby láska
rádoby život

Pár zaschlých splínů
které ti nedají spát
vůně těch zadýchaných skel
pár vzpomínek...
Autor efoxy, 21.04.2009
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí