Hledat a (ne)najít

Hledat a (ne)najít

Anotace: To chce trpělivost :)

Odhodit kůži,
místo ní šaty obléknout,
ve vlasech sušit růži
a múzu zahlédnout

Vstoupit do chrámu,
kde všechno je svaté,
děkovat za ránu
a krev na zem kape

Políbit schody
a nenacházet slov,
hledat své vlohy,
do oka snažit si pohlédnout

Zeptat se,
zda duše voní
a k čemusi v dáli
ve snech plout

Vykreslit stopy,
prstem na papír
a rudým perem
třikrát podtrhnout

Zahájit tichý lov
a na cíl zaměřit,
vystřelit
zasáhnout
a zapomenout
Autor Auril, 21.04.2009
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí