Rokoko

Rokoko

Anotace: ...

S růžovým parapletem
rokokovým zámečkem
sem a tam
s foťákem v ruce...

Hejhá, podívej,
blázen jde...

Rozpačité křiviny
francouzského parčíku
ho vůbec
nevyvádějí z míry...

Hejhá,
v rybníce husa
kejhá...


A vpodvečer,
růžové paraple
vznáší se na rybníce...

Posloužilo svému účelu,
přítáhlo rozpačité pohledy
pobavených diváků
a teď...

Hejhá,
husa ho zkouší sníst...
Autor voedor, 21.04.2009
Přečteno 210x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Mbonita, mamina, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to pak bude parahusa...

21.04.2009 19:51:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí