Začni písně života tančit

Začni písně života tančit

Anotace: Psáno pro kamarádku, aby se jí aspoň trošku zvedla nálada.

Když nám slza radost smívá
a přitom se nám před očima stmívá,
dodáš nám velkou radost,
zaženeš veškerou starost.
Díky Tobě je svět veselejší,
nikoliv smutnější.
Když nám slzy z očí zkrápí,
tak se na nás usměješ
a my zapomene na to,
že nás něco trápí.
Aspoň na chvilku se na nás usměj,
starosti nám ze zkrápějících slz smej,
Říkám Ti,
máš úsměv sluníčka
a stačí jen chvilička,
abys rozzářila nejen celý svět,
ale i naše srdce.
Tak se přestaň mračit
a začni na písně života tančit.
Autor januve, 21.04.2009
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí