O(d)pouštím

O(d)pouštím

Anotace: ...

Sbírka: Mezi světy

Volám tiše tvoje jméno
Jsi jen vzduch
na nebi
co mraky roztrhá

Klesám dolů před tvou branou
Jsi jen kruh
v ohni
krutá rána od Boha

Hledám cestu do tvých snů
Jsi jen bouře
uvnitř
celého světa padlých andělů

Nemůžu jít a nebát se dnů
Jsi jen zážeh
mrtvých
deroucích se zase nahoru

Bojím se, když ráno svítá
Jsi jen samota
rán
uvězněná v síti

V samotě se nedá lítat
Jsi jen temnota
ve stínu
bílých křídel labutí

Opouštím svou naději
Jsi jen prach
v ovzduší
protože v prach usedám

Odpouštím beznaději
Jsi jen strach
můj
protože strachy umírám
Autor Moonlight7, 22.04.2009
Přečteno 275x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Bíša, mamina, Mbonita, Petbab, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozumíš tajemstvím

22.04.2009 07:02:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí