Extrémy

Extrémy

Anotace: o extrémnej extrémnosti

Kráčam s tebou, život.
Bok po boku v dvojici svetov,
dobývajúcich ma celú.
Kráčam s tebou, svet.
Bok po boku v dvojici životov,
odcudzená rovinou bežnou.

Skáčem do nahých vĺn,
oblečená soľou sotva lapám dych
v tých prudkých vlnách.
Skôr než by som sa utopiť mala,
radšej si vychutnám poslednú vlnu,
čo nezabije ma,
lež poženie do prúdu novej krajnosti.
Autor DanaFuri, 22.04.2009
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí