Kamarád

Kamarád

Anotace: O jednom jmenovci tvarohu.

Mám jednoho přítele,
je trošičku při těle.
Žádné sádlo, samý sval,
jako bráchu bych ho bral.

Kamarád můj, veliký,
pomáhá mi sbírat knoflíky.
Mění můj pohled na spoustu věcí,
a já nemůžu přiznat přeci,
že takový vliv na mě někdo má.

Pomohl mi v čase nejhorším,
a já teď nevím jak se mu zavděčím,
pomohl vážně víc než si myslí.....
Autor Jaros.ml, 22.04.2009
Přečteno 483x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, danaska, labuť, Házté, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám, že přítel měl radost z tak upřímné básničky.

22.04.2009 17:40:00 | danaska

...přec skládáš mu básně o přátelství...

22.04.2009 16:21:00 | labuť

..není nad to mít dobrého přítele...ST !

22.04.2009 16:19:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí