Cestu zvol

Cestu zvol

Anotace: jen už nebloudit.

I slunce záblesk na hladině
Co rozjiskří se s časem zhasne
Brává si s sebou všechno krásné
Co vzduch prodýchal lesem líně

Mlha jak sklo nás obepjala
Má lásko, proč to nevidíme?
Pokrytci doby prý že přímé
Píseň, co sobě slova vzala

Odvrátit pohled není snadné
V poledne slunce nezapadne
Ač stokrát bys to vztekle chtěl

Nevztáhneš ruku na podběl
Ani když svět se chladně mračí
Tak. Po louce, či po bodláčí?
Autor Anima de Vries, 22.04.2009
Přečteno 473x
Tipy 6
Poslední tipující: Denael, kikis, enigman, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí