VYROVNANÝ ÚČTY

VYROVNANÝ ÚČTY

Prý jsem tě připravila
svým narozením
o spánek
(A od spánku odvíjí se kvalita
života…)
Svým pláčem
jsem ti ničila noci
dny –
. . .
V době jindy
za 25 let
Vracíš mi rovným dílem
(A od spánku odvíjí se kvalita
života…)
Nemohu spát ať jdu na šestou či na devátou
když chrápeš unisono s tátou –
. . .
Tak jsme si kvit – vyrovnaný účet
>dvě neurotičky – matka/dcera<
(já se z toho nehroutím)
Už jsem si to tenkrát nadbrečela –
Autor Andrea Vatulíková, 23.04.2009
Přečteno 269x
Tipy 16
Poslední tipující: Zpátky, Agniezka, jedam, Lukáš Rymeš, Terulienka, Kapka, TERezicKA, labuť, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a zase tie divne pocity,tak uchvatne dielo,az clovek nevie co si ma mysliet

23.04.2009 20:51:00 | Terulienka

...takové by se měly vkládat odpoledne,nebo v noci.Teď trpí mé neprobuzené závity ST

23.04.2009 08:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí