Ironie osudu

Ironie osudu

Anotace: který neexistuje..

jako uplakané dítě
či kopretina, která Vám do očí lže a říká "nemá Tě rád"
jako zapletené sítě
či přítel co kudlu bodne Vám do zad,
jako neuznaní lháři
či nesmyslné poznámky v kalendáři

plný metafor, a křivek osobnosti
vrabec na střeše a holub v hrsti

už se džbánem nechodí se pro vodu
už není nikdo vznešeného rodu

růže víc než sedmikráska
větev pod nohou zloděje nepraská

osud, na náhodě je postaven
a život náhody je tím zastaven...

//kde se poděla radost z maličkostí?//
Autor Kwítko, 23.04.2009
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné a takové opravdové...krásně napsané...ST

23.04.2009 15:44:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí