Kočky na střechách

Kočky na střechách

Anotace: básnička z roku 1987

Snad ještě pro tu písničku
o tom, že život je fajn
snad pro ty kočky na střechách
co rády mě maj

Snad pro ty střípky naděje
pro tu chvilku
kdy se usměješ

Snad pro ty skřeky havranní
co před pláčem zachrání
snad pro ty vlasy
co mi padaj do očí

snad pro tu tvojí sedmou noc
snad pro tu písničku co všichni ji znaj

snad pro ty kočky na střechách
co rády mě maj
snad pro to se nevzdávám
Autor Ondřej Zlámal, 24.04.2009
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: Descardea, Markéta G., ziriant, Kapka, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kočky za to stojí;)

24.04.2009 14:18:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí