Bíla vrána

Bíla vrána

Anotace: asi jen halucinace, ale já ji vážně viděla...a ten pocit...

Nashledanou bílá vráno,
letěla jsi kolem
přelétla vinný sud,
křídla rozpřažěné žádný stres,
neznáš svůj osud,
nechceš být snem.
Nashledanou bílá vráno,
letěla jsi kolem,
a já jen skopila oči,
s hořkostí, s žalem.
Stud mě zachvátil,
před tvou krásou,
byl to snad jen stín,
jen pohřeb našel slzu sladkou.
Nashledanou bílá vráno,
symbol naděje,
tančilas na nebi,
a v srdci chlad bez děje.
Letělas krátce,
kolem mé hlavy
mě srdce pukalo,
a ruce se chvěly.
Rajská hudba zněla v tvém letu,
nebylo tušení,
žes byla mír v lidském světu.
Autor ta co bývala Andělem, 25.04.2009
Přečteno 269x
Tipy 10
Poslední tipující: Stoneman, kikis, Hmota, Darkkitty, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, enigman, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je skvělý...

25.04.2009 11:30:00 | Kapka

oběvíš,zajímavé

25.04.2009 05:23:00 | Radek.oslov.Šafárik

...bílé vrány jsou,zřídka,tak jako mezi lidmi

25.04.2009 00:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí