prokletí

prokletí

Anotace: ...

leitmotivem světa je utrpení
jako modř je poznávacím znakem nejen oblohy
chceme vzhůru, do prostoru který není
snad máme aspoň pro olověné světy vlohy
kurtyzáno zlá, kudy jdeš
na konci této lávky nové moře nenajdeš
neraduj se jen proto, že nepláčeš
radši pobodej přítele, jako Rimbaud Verlaina
radši bodni do sebe, i to se dá vydržet
jen nedovol spočinout kopajícím krtkům,
jejich dílo si zaslouží být dokončeno,

stiskni strunu
Autor ludmil, 25.04.2009
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Koskenkorva, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo si, že si si udělil právo posuzovat, kdo je zlý,
a kdo si zaslouží dokončit dílo?

25.04.2009 19:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí