Bůh, který marně hledá slova

Bůh, který marně hledá slova

Anotace: Mít svobodné myšlenky - znamená být současný. Málo lidí může říci: jsem tu. Jsou v minulosti a vidí se v budoucnosti. (GEORGES BRAQUE)

břišní vlna
bubínky namísto srdce
zakouřené zákulisí slezského divadla...
rozpoložením se v té melodii
baletek; gejš; břišních; tanečnic; pohybem; mlčí
m; stále

ještě čas;

závratí;
z horečky včerejšího večera
nepřestáváme - váš...
na všech podiích smrtelnosti jsme
neochotni mizet; spíš uspěchávat
vrcholy představení
…spíš…

spíš...
ve všech parametrech křehkosti mé duše, spíš;
zatoulán a schoulen; kde o zhotavení mě
dalším dotekem …prosit nebudu;
jako bys byl;
bůh, stačí jen myslet na cokoli a v každém
pohybu a
v mávnutí křídel...
..jako bys byl bůh; tě cítím. v každé své
neubráněné lásce dál… už nic
víc; jekoty lidí napodobují
zvířata cizí skutečností; popíratelnost chtíče a jak
to bolí ?
uvnitř
uvnitř!

jak nepřirozené je
nahrazovat se realitou
Autor Srdečnice Prázdnopochvá, 25.04.2009
Přečteno 223x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., kikis, WAYWARD, Mbonita, ziriant, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí