Srdeční

Srdeční

Anotace: O tom mym děsnym srdci...

Asi jen stokrát jsem tě utopila
ve studenym čaji
a lhala ti snad celej život

Jsi moje chápání
a klepání, ozvěna a touha
něco nechápavýho
co bořim

Nechci tě ničit
tu krásu co máš
nechci tě ničit a pak dávat
dohromady
slepit
sešít
to už nejde

Jsi lehkost kterou
neustále ničim
lhanim o hezkejch věcech
a jsi poezií mýho života
kterej nikdy nebyl
tak krásnej a smutnej
zároveň

Občas tě nevnímám, neslyšim
neposlouchám tvoje chtíče
nějak tě umlčim
dám ti roubík a nechám tě se udusit

Jsi skleněná nádoba
s emocema uvnitř
a já je vždycky vyleju
vypiju a vyzvracim....

Prostě jsem tě zničila....
Autor Lacosta1, 25.04.2009
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: subrtka, labuť, ziriant, NikitaNikaT., Bíša, Favi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobře napsané :-)

01.05.2009 10:10:00 | subrtka

ST! za myšlenkový a poutavý, dobře čtivý obsah.

25.04.2009 22:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí