Neskloněný květ

Neskloněný květ

Anotace: ...

"Ty jsi růže a nemáš proč se sklánět!"
Jsi dítětem božím stejně jako on.
Svými květy pokryla jsi celý záhon.
On je ve Tvém srdci bolestivý zánět.

Tvá poupata a trny, které k růži patří,
jednou i on zblízka ohmatá a spatří.

Drahé dítě mé, věř a nevěš hlavu!
V oblacích s přáním i myšlenkami buď.
Jenom jemu dej to právo: "Suď!".
A vodopád radostných slz spusť jako lávu.
Autor Inge, 27.04.2009
Přečteno 242x
Tipy 13
Poslední tipující: labuť, Bíša, Iwushak..., 6thSun, Jana M., Kapka, Mbonita, NikitaNikaT., enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý a působivý obsah.

27.04.2009 15:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí