O nesmyslnosti politického boje po příchodu tisíciletého království

O nesmyslnosti politického boje po příchodu tisíciletého království

Anotace: Dětská říkanka na politické thema

Sbírka: Šílení

Levice i pravice
Svorně v krvi leží
Všude kolem cáry těl
Poznal bys je stěží
Autor Jean Hubert de Beaumarchais, 27.04.2009
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí