Slupka od banánu

Slupka od banánu

Anotace: forma nic moc, ale šlo mi o myšlenku: Je to jako život, když už z dálky vidíme nějaký problém, ale místo toho, abychom se ho snažili obejít tak jdeme přes něj.

Už z dálky viditelná,
uprostřed cesty pohozená,
čekajíc na toho, kdo na ní šlápne,
díky ní o zem sebou flákne.

Kluzná, zelená či úplně žlutá,
ztmavlá cukrem a neúprosná,
ve svém poslání položit člověka,
na zem kam patří, a to je pravda odvěká.

Už z dálky viditelná,
stejně na ni někdo osud pozná,
víme, že vyhnout bychom se měli,
nebojíc, jdeme i přes ni, skrz života bytí…
Autor Láďa, 28.04.2009
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Zasr. romantik, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefná myšlenka.

28.04.2009 14:07:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí