Zemřela jsem

Zemřela jsem

Anotace: O smrti. O tom co cítí (nebo spíš necítí) mrtvý člověk.

Srdce už netluče,
opustila duše
bezvládné tělo,

i kdyby chtělo
zoufale žít,
srdce přestalo bít.

Pomalu chladne kůže,
nikdo s tím nic nezmůže,
tuhne krev v mrtvých žilách,

změnit to není v ničích silách,
lesk se z očí vytratil,
aby už nikdy se nevrátil.

Ani teplo ani chlad
ani lásku ani hlad
nejsem už tím, kým byla jsem,

unikl i vzduch z mých plic,
necítím už vůbec nic,
zemřela jsem.
Autor Charibeja, 28.04.2009
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Anejet, Nikilla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen tak jsem přemýšlela, co by asi tak mohlo být po smrti. :)

04.09.2009 11:36:00 | Charibeja

Hezké, zajímavé. Jak tě to jenom napadlo...?

03.09.2009 18:56:00 | fia.linka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí