Poušť

Poušť

Anotace: ***

Cítím se jak kytka na poušti,
pomalu mě síly opouští.

Sluneční žár spaluje moje květy,
mysl hledá mezi dvěma světy.

Všude písek, začínám se dusit,
duše vadne a začíná prosit.

Prahnu po vodě,
která mi dá sílu.

Prahnu po klidu,
který ucpe černou díru.
Autor žabička =), 28.04.2009
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí