Romance

Romance

Anotace: .

ó oslovená
jdi po chodbě, mám rád tvé nohy
tvoje oko smějící se
je stejného druhu, jako mé oko šílející
je stejně kulaté

zdvihni ruce
pokládajíc je na mramorovou sochu
v níž bije kamenné srdce
venku svítí slunce, obloha má barvu
světlemodrou

ó oslovená, běž, plácl jsem tě do zad
takovou herdu?
něco mezi heknutím a vyprsknutím
smíchy
něco takového to bylo

ó oslovená
neoslovena
oslavena
mírně
srdce mé
bije v hrudi kamenné
Autor ludmil, 28.04.2009
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, Petite Francaise, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o kamenné srdce :)
mírně bijící
děkuji, že soše vedeš ruku
by psala krásná slova
o Sloveně
se srdcem bijícím
někdy mírně
jindy splašeně

28.04.2009 21:07:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí