Tam kde...

Tam kde...

Anotace: Teraz... 29.04.2009

Sbírka: Denník Mrtvého

Tam kde vety začínajú,
zrodil sa v srdci hlas...
Na ktorý mnohý zabúdajú
a nepoznajú krás...

Rozžiarené nebo,
hviezdy tmou sprevádzajú,
kde vždycky nájdu svetlo
i keď v duši nehľadajú...

xxx

Tam kde slová umierajú,
niet po čiernej kráske vlas...
Tam kde život nepoznajú,
i keď časť z nich sídli v nás...

Ani Makro pohľad zo zeme,
nezachytí zrodu korene...
Keď pod dolárom zdobené,
bude naše väzenie...

xxx

Tam kde city prežívajú...
Ani vety ducha-slova
neprerušia líniu
zabíjanú zrodom-boha
čo stvoril nádej vesmíru...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 29.04.2009
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Sleepwalker, labuť, zrrrr, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moudré myšlenky.

29.04.2009 12:07:00 | labuť

teda to je vážně moc dobré, u mě za ST

29.04.2009 11:05:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí