Nezkoušej vyhasnout

Nezkoušej vyhasnout

Anotace: +++

Tohle je sólo za mě,
nechci se chovat vadně,
ale na co se skrývat,
ukrývat svoje touhy,
když každej máme ňáký mouchy.

Tak na co si hrát,
správnej život ti dává mat.
Je lepší shořet,
než vyhasnout.
Nebudu doma dřepět
a nemoct se z místa hnout.
Nevím co dělám,
ale zatím to vychází.
Žiju si po svým a nic mi neschází.

Nejsem stejná jak jiný,
jsem jiná,
neřeším splíny,
jsem silná.
Roky jdou dál,
nebudu ztrácet čas,
to ty civíš opodál,
to k tobě míří můj hlas.
Autor Joyo, 29.04.2009
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc zajímavé

03.05.2009 15:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí