Chci jít spát

Chci jít spát

Anotace: ...

Sbírka: Mezi světy

Nemůžu předstírat,
že to není bolest, když je…
Jen vím,
že do tajemství světa kouzel
nedohlédnu už ani na vteřinu,
že z týhle šedivý samoty
mně nezešednou vlasy, ale srdce,
že tvojí krásou
se mi oškliví celej svět,
že díky mý pochybnosti
nevěřím v naše souznění,
že jsem z tebe tak strašně unavená
a chci jít spát…
Už to nebude jako dřív,
už nezbylo nic, ani rým…
Autor Moonlight7, 02.05.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TIPuji za poslední verše.

02.05.2009 14:29:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí