Možná...

Možná...

Anotace: ...

Sbírka: Mezi světy

Možná jsme tu jen na chvíli…
Za čtrnácttisícšestsetdeset dní,
možná…, sníh nebude už tak bílý
a možná je to chvíle poslední.

Možná, že vyplní se i sliby…
Pro věčnou lásku na čtyřicet let,
možná, že zrodíme se bez pochyby
a možná tím poblázníme celý svět.

Možná, že nalezneme mír a ticho
ve válce všech našich světů,
možná, že nezraníme se pýchou
a možná už žádnou další větou.

Možná, že ztratíme se na cestě
v bolestech z naší samoty,
možná, že ucítíme i bolest těch,
kterými jsme kdysi byli – já a Ty.
Autor Moonlight7, 03.05.2009
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a možná taky ne.K.

03.05.2009 14:20:00 | Katyně

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí