KRUH

KRUH

Anotace: ...

Hocikedy, včera i dnes som ťa videla
opitú zhrbenú a slepú
blúdiť ulicami
Vôbec nechápeš krásu
ktorú okovanú nosíš v sebe
a tvoje oči
sú iba štrbinky zatiahnuté tmou
Kto si?
Kam sa uberáš?
Na čo myslíš?
Si pre mňa záhadou
nerozumiem tancu tvojich slov
ani tvojmu smiechu
ani plaču ani myšlienkam a strachu
Meníš podoby a si stále rovnaká
Popieraš lásku bažiac po nej
Nevidíš čo máš celkom blízko
lebo sa dívaš iba do diaľky
A preto padáš
Blúdiš dokola
Keď som ťa videla prvýkrát
zľakla som sa
že som to ja na koho sa pozerám
Ale nie, ty nie si ja!
Viem, boli sme si podobné
ale ja som už zasa
slobodná
Autor sophia92, 03.05.2009
Přečteno 300x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Sleepwalker, zlomeny srdce, fab four, J's .., Psavec, hanele m., enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tanec slov..Tak ten mě dostal.. :)

09.05.2009 04:54:00 | Sleepwalker

Nedotýkej se mých kruhů.

03.05.2009 21:04:00 | Psavec

opuštěné kruhy... to zní nadějně :o)

03.05.2009 17:38:00 | hanele m.

svoboda kruhu...

03.05.2009 13:02:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí