Úsměv mima

Úsměv mima

Anotace: Jednou mi někdo řekl že jsem jak blázen. Měl pravdu. Jsem pouhý blázen...

Šel blázen světem,
na triangl hrál,
radost dával dětem,
dospělým se smál,

chechtal se blázen milencům,
na hodinky při tom bubnoval,
amnestie udílel všem trestancům,
a od města k městu líně putoval,

sám ve starém domě,
s velkou fialovou boulí,
směje se už jen sám sobě,
ke krabicáku se choulí.

Autor pTk, 03.05.2009
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Čarokrásná dívka od vedle, Mbonita, jedam, enigman, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jo, dobrá. Začátek mi tedy přijde silnějží než závěr, ale ceklově slušné.

03.05.2009 16:12:00 | CorrimsonTom

Ač smutná v závěru, líbí se mi.

03.05.2009 16:10:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí