Hej ty!

Hej ty!

Hej ty,
čo stojíš v tom daždi bezmenných chvíľ,
hej ty,
čo kráčať by si chcel v jase sviežich síl,
hej ty,
či už pohltil ťa ten strašný cit?
Hej ty,
vyjdi z priepasti a potlač ten pocit
moci...

Sen bol rozdrvený hlasom boha,
duch utiahnutý v krídlach jeho slova...
Vstaň,
veď dokážeš kráčať v tej pustatine....
A aspoň snívať o záchrane...
Moc ťa ťaží chiméra,
máš šancu, je jediná.
Len jeden krok do hlbín duše,
jediný krok, ktorý ťa povedie...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 03.05.2009
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hej ty, moc dobré, takové docela těžké dílko, ale noc dobré za ST

04.05.2009 06:57:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí