Pařáty Noci

Pařáty Noci

Anotace: "...byla noc, krutá a zlověstná..."

Byla noc, zdá se mi, že už na obzoru svítá,
byla noc, dlouhá a ponurá,
když pařáty své zaryla
hluboko do srdce mého,
i jejich,
všech snad již..?

Byla noc, zdá se mi, že slunce záři přináší,
byla noc, krutá a zlověstná,
když trhala mě na kusy
jak drobné lístky okvětí,
tak lehce,
až zbyl jenom dým...

Byla noc, však zdá se mi, že víra se ke mně opět vrací,
byla noc, tak dlouhá, tak hrozně dlouhá,
jako tolik nocí předešlých,
co slzy z očí kanout nutí,
tak hrozně dlouhá,
co tak moc ráda hraje si,
tak hrozně dlouhá,
tak moc...



Byla noc.
Už skončila.
Autor Gabriell's tears, 03.05.2009
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Denael, Šantir, Radek.oslov.Šafárik, subrtka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá noc jednou skončí a po ní přijde den...

04.02.2011 10:40:00 | Denael

Přeji Ti ten den.

11.05.2009 01:07:00 | Šantir

Hezké :-)

08.05.2009 13:49:00 | subrtka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí