Vyznanie.

Vyznanie.

Anotace: Pre Janku.

Snívam a či bdiem.
Slnko svieti krajšie ako inokedy.
Nebo je modré.Z dúhy je vánok.
Ukrývam čo viem.
Tvárim sa ako keby.
Tečie mi do topánok.

Snívam krásny sen.
Rozlúčka so starým.Kupujem si žreby.
Všetko je dobré.Za rohom je stánok.
Spievam ako viem.
Ako o preteky.
V ruke držím hárok.

Tebe z pier čítať chcem.
Básne ako voľakedy.
Tebe každé ráno.
Netuším či smiem.
Možno naposledy.
Som Tvôj sladký spánok.
Autor solar1, 04.05.2009
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, destovecka, zrrrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká věcička, Janka musí být ráda za takovou krásu :-)

04.05.2009 06:49:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí