V zeleném opojení

V zeleném opojení

Vždy jen o sobě a se sebou
mluvím s lidmi zpoza hranic
všude vidím slávu slepou
hvězdy mluví, mistr nic

o nebi a peklu žádná zmínka
člověk nikdy nezemře
je tam krásná spící dívka
nekonečná večeře

úplněk je dnem posvátným
velká slavnost, dávný svátek
dneska jsem už zase mladým
bez úkolů, bez námitek.
Autor tomáš lenoh, 04.05.2009
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí