K narozeninám

K narozeninám

Anotace: Posláno minutu po půlnoci..

Aspoň v něčem první...
pro Tebe chtěla jsem být
proto v tuhle hodinu..
Ti zkouším s přáním vstříc jít.
Všechno nejlepší ráda bych Ti dala
Ty o mě však nestojíš
takže marná snaha:)
Už jsem se s Tím smířila
je mi líto jen
že ten kdo byl kamarád
je už pouhý sen..
Nechápeš že já jsem Tím
Tím pro Tebe nejlepším..
Přeju Ti teda ať žena Tvá..
Miluje Tě tak jako ..Já!
Autor kávajezpět, 05.05.2009
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, labuť, Sleepwalker, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdci se nedá poručit, ať vlastnímu nebo jinému...

05.05.2009 17:07:00 | labuť

Moc hezke i kdyz citim ze pro Tebe bolestne, nezoufej ale cas vsechno zahoji.

05.05.2009 13:15:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí