Proč?

Proč?

Anotace: proč to vůbec píšu?

Ptáš se proč?Proč?Tak hádej, důvod si najdi sám.

Nechápeš mě, já to vím, ale na tuto otázku ti nic nepovím.

Proč?Protože na odpověď přijdeš sám.

Ptáš se proč ti to tu povídám?Ty se ještě ptáš?

Ptáš se mně na mou zášť, a já myslím, že se mi jen zdáš.

A ptáš se proč.

Ne, neptej se!Ani já se tě na nic nebudu ptát.Nebudu poslouchat, co mi povídáš.

Stejně se ptáš.

Nech mě, abych se zeptala já.Ptám se tě proč.

Ale ty neodpovídáš.

Proč?
Autor anetka.cz, 05.05.2009
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí