agitace

agitace

Anotace: krmení myšlených holubů.

.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.

neexistuješ-li, dej mi o tom zprávu
ó kontemplující dívko na balkóně řeky
určitě určitou
významnou zprávu
v temných bublinách komplexu uren v uších
tu obroučku strč vzhůru
uvidím tě a sestoupím v různých úhlech
píšťala, ó kontemplující dívko na balkóně řeky
uvázána u tyčky
plotu a zmrzliny násobených asi zvláštním důvodem
bez vzpomínky na tebe? utíkej do parku
na svatbu obrazových pomůcek v sametu
zatracena agilní červení
stýskajících si upocených vrat do studia
opuštěného vzpurnými cihlami pro každý případ
příchodu hvězd na rumiště ne o vlastních nohou
zatmíváním lesklé nádoby
navždy vklenuté mezi boltce hýkajícího šimpanze
Autor ludmil, 05.05.2009
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Koskenkorva, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dílko

08.05.2009 16:25:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí