svatba

svatba

Anotace: realita

Oženil se mi můj milý právě v den..
mých narozenin to je snad jen sen..
Přišel si jako první mi přát
já zkouším chápat že už mám to vzdát.
"Konečně tu pravou a opětovanou lásku"
to mi přeješ..
Já v slzách se topím
Ty jinou si bereš!
Každý své narozeniny slavíme dnes..
Já žalem a v smutku Ty dotýkáš se hvězd.
Autor kávajezpět, 06.05.2009
Přečteno 280x
Tipy 11
Poslední tipující: Sleepwalker, Žqáry, Rbb, Hazentla, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to dávám super tip

06.05.2009 12:04:00 | Rbb

Však ony zase hvězdy vzplanou..
láskou opětovanou.

06.05.2009 11:00:00 | Hazentla

...obsahový ST

06.05.2009 10:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí