Cítím jak dochází mi síly...

Cítím jak dochází mi síly...

Anotace: Noční stesk...

...........................


Cítím jak dochází mi síly...

O svátku bosorek mě obklopila samota
a slza se usadila v koutku oka
dnes v noci skanula...

A teď vím,
co sil mě stojí dělit se o Tebe s jinou...
pro Tebe jen úsměv mít...
Nechci kazit naše chvíle společné,
když jsou jen na příděl...

Kdo mě však v noci utěší?
Když choulím se steskem,
plyšový medvěd v náruči jej nezažene...
Proč jen jsem Tě začala milovat?

Je lepší nic necítit,
být prázdná,
z kamene
nebo nešťastně milovat?

Vím,
zítra mě utěšíš ve své náruči
Však jen na chvíli...
Až pojedu sama metrem
v odrazu skel nepoznám svou tvář...

A tak neptej se: Miluješ mě?
Mé dnešní slzy jsou odpovědí...
Autor Manon.H, 06.05.2009
Přečteno 368x
Tipy 13
Poslední tipující: Nussichoco, NikitaNikaT., Kapka, Rbb, Psavec, Mbonita, Jana M., Aliklat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, přesto tak upřímná a žádoucí... milujicí... plně rozumím.

25.05.2009 13:49:00 | NikitaNikaT.

Je hluboká a opravdová jako každá tvoje báseň.

06.05.2009 17:01:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí