V davu

V davu

Anotace: TSss

Jsi stále nádherný,
nedělám si srandu.
Když jsi na mě z davu
vystrčil svou hlavu,
jako bych spatřila anděla-
nepletu se docela,
ale nevím, co dělat,
protože nikdy nebudeme spolu.

Teď je čas ukázat pravou tvář,
je načase sundat masku.
Ty se ke mně nehodíš,
Tys necítil lásku.

Ztrácíš se z mojí paměti,
já nejsem ta, co Ti znova naletí.
Pohltil Tě dav,
tak sbohem a buď zdráv!
Autor A'tuin, 06.05.2009
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Jinx..., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí