Do kůže...

Do kůže...

Anotace: chybíš mi =(

Do kůže vyrytou Tě mám jako tetování.
Toužím po Tvých dotecích, polibcích a milování.
Okusit zase, jak je to krásné,
když mi do uší zašeptáš "blázne".
Přitiskneš se k mému tělu vzrušením rozechvělá,
já v očích Ti vidím, jak moc bys mě chtěla.
Tvá ňadra mi vychází naproti vstříc,
ležím Ti v náručí, co si přát víc....

Víš, jsi žena snů, jakou jsem si vždycky přál,
v létě bych Tě chladil, v zimě bych Tě hřál,
česal bych Ti vlasy a možná i cop Ti pletl,
ne, jen mi neříkej, že jsem se spletl.
Že pro nás cesta už nevede dál,
já nepatřím k těm, kdo by to vzdal.

Stojím tu a stát budu, s rukou nataženou.
Prosím, prosím, staň se mou ženou...

7.5.2009
Autor miroslaF, 07.05.2009
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, Jiparo, Bíša, Markéta Hl., labuť, maliska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do těla! ST

24.08.2009 18:08:00 | hašlerka

Panečku, krásný závěr :o)

07.05.2009 19:56:00 | labuť

krásne..

07.05.2009 18:51:00 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí