Den v pekle

Den v pekle

Anotace: Nudný pohled všedních dnů

Sbírka: Delirium tremens

Tupá agonie vztahů,lstivá příchylnost,
ctnostná vášen nebo sobeckost,
láska je slovo,láska není,
jen milostná odevzdanost
Žít životem psance,domov,je tak bláhové mít domov,
měštácká zatrpklost,touha po nesmrtelnosti,
vrásčité pařáty,stíny nekonečně stejných budov,
jejich okna a miliony zvědavých očí,
útěchu hledající,
smysl,pro který se chtějí ještě rvát,
hrající si děti,tak čisté ve své radosti,
bláhová nevědomost,
unavení starci,vědí,a přeci strachem se chvějící,
zvedají skelný zrak,
neštastní a přeci urputně dál se deroucí,
život je zvyk,strašná představa,
a pak ta ohromná stáda,proudící zleva a zprava,
roboticky se míjející,slizký had má ohromnou sílu,
ve dne se plazí,v noci spí,
a tak už stovky let,bez odpočinku,
a já,ztrácím víru
Autor crac, 07.05.2009
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítám"o)

07.05.2009 18:16:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí