Bledá tvář..

Bledá tvář..

Anotace: .... ....

Rozsmutněná stála bledá,mladá bezejmenná žena.
V dlaních svírá něčí tvář a nepoznává kdo je lhář.
Toulajíc se po ulicích marně hledá svoji pravdu.
Odporná jsou někdy slova. Teď chvěje se a tuší zradu.

Neznámý tam vítr vál
a s ním i smích zněl opodál
jenž nepřestával měnit tón
a rozezněl se jako zvon.

Láska to je milý cit,
není těžké pro ni žít.
Lásku nechci zrazovat,
chci jí mít a milovat.
Autor klara07, 08.05.2009
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, enigman, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí