Kalné ráno

Kalné ráno

Anotace: O lidech .. ------------- uvítám zpětnou vazbu ..

Nový den trhá
moje tělo na kusy
vyplivni duši
zahoď další pokusy
oběs se sám
na svojí ruce
podpal co miluješ
uteč a ztrať se

co na to říct,
proč něco říkat
vím odkud pocházím
a vím proč dýchat
a vím jak zatnou zuby
jak vrátit výpad
srdce mi napoví
kam se mám dívat
Autor Hanzi, 08.05.2009
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Marupiara
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně řečeno,vědět kdo a odkud jsem,znát svou cenu...

17.05.2009 11:50:00 | Marupiara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí