Řikal mi včera jeden pán...

Řikal mi včera jeden pán...

Anotace: a já mu na to kyv

Říkal mi včera jeden pán
že nic není jako dřív
že mu sily ubývá
já jen na to kyv
že mám štěstí
že jsem mladý
a to stačí
"Na zdraví ať slouží"
a věci vzali spád
řek jenom:"já mám život rád
tak proč se chlapče bát
pojď se smát
a vše další je jenom klam
jak jsem řek já mám život rád
tak proč se bát
zitra slunce vyjde zas
a bude plno krás"
a já mám vlastně život rád
jak řikal včera jeden pán
na to Přisahám
Přisahám...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.05.2009
Přečteno 300x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Stoneman, zlomeny srdce, raďo, Severka, Juraj Hrom, Psavec, Mbonita, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je ono.

10.05.2009 00:49:00 | trenérka

A to já taky.

08.05.2009 13:35:00 | labuť

st

08.05.2009 13:26:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí