Před-tím

Před-tím

Anotace: ...

Kolem krku ostrý nůž
na papíře černá tuš
před sebou už jen pár vět:

Nechci se nikdy zahledět
na prázdné místo na papíře
na rozum a na lásku
na slepotu ve vlastní víře

Pokoj, kde se neuklízí
kde byl jsem s tebou v míru
bez samoty a bez vizí
zmizel s tebou v nedozírnu

Teď od tebe kolem krku ostrý nůž mám
a posledních pár slov, co napsal jsem černou tuší
rozum a lásku, co ztratil jsem, zavolám
a Anděl lásky zasáhne Tebe mojí kuší
Autor Hmota, 08.05.2009
Přečteno 234x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Vlk v rouše, Zasr. romantik, al-pacino, WAYWARD, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dávám ST

08.05.2009 13:39:00 | al-pacino

...je jiná ST

08.05.2009 13:35:00 | WAYWARD

Zajímavé podání, zaujala mne

08.05.2009 13:31:00 | labuť

zvláštní

08.05.2009 13:25:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí