Někam patřit

Někam patřit

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=3EloEMyAWXA

v esenci něhy
minuty stojí na hlavě
blednoucí úsměv
tvých očí pátravě
už neví
co dál

kapka za kapkou
stéká pár slovy
pro ten pocit nový
nechal ses uhranout

v dotyku rtů
vpil jsi operu vášní
už slunce zhasni
v odlesku všech zrcadel

v tichu celého vesmíru
jsi křehčí než-li z papíru
shoříš na popel

............

velmi opatrně
vztáhnu mlčky dlaně
v temněmodrém světě
obejmu tě

cesta končí
u tvých dveří
čemu věřit

...láska...stačí
Autor Verena, 08.05.2009
Přečteno 291x
Tipy 40
Poslední tipující: Jana M., Raduzk, Kapka, NikitaNikaT., Holis, a_tao, okapovaroura, Actafool, labuť, fab four, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně zamyšlenková a pocitová báseň, líbí se mi. ST!

12.05.2009 14:07:00 | NikitaNikaT.

Ty prostě umíš... krása:ST

10.05.2009 23:07:00 | Holis

st

10.05.2009 21:20:00 | rybí prdy

V esenci něhy - do prdele - já jsem brečet nechtěl

10.05.2009 21:19:00 | rybí prdy

někdy věřit bolí...
ale báseň je to krásná

08.05.2009 22:05:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí