Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Vykradu sám sebe, jednu vzpomínku, je stará a možná nestojí ani za zmínku.

Někdy nevím,
jestli ses mi nezdála,
jestli to všechno nebylo snění,
třeba když jsi skoro nahá stála u okna
a tiše čekala
na moje probuzení.
Když jsi mě objímala a líbala,
abych věděl,
že je nový den
a ty mě pořád miluješ
Ne, to vážně nebyl sen
když jsi pak složila ruce do klína
a tvářila se
jakoby svět byl jinde
a čas běžel
oklikou kolem nás
a paprsky ti malovaly
nestoudně po těle
a já si uvědomil
kolik je na světě krás
Přečteno 253x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, shakespeares, Sleepwalker, Psavec, lucajda89, Bíša, Házté, Stoneman, ziriant, Lorraine, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A není krásná jenom ona? =)

11.05.2009 20:12:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí