Jiná píseň

Jiná píseň

Anotace: ...

Nechci soucit ani slzy
netoužím po bolesti lidí
nemám rád přeslazený kecy
a frajery, co do budoucna vidí
nechci prázdnej dům
ani děravý ponožky na podlaze
falešnej úsměv na tváři
pár slov, za který platíš draze
mám náruč pro dobrotu
i ticho bez pohybu
mám pochopení i lítost
když uděláš nějakou chybu
neprosím o lásku ani přízeň
však dělám, co za dobré mám
každý den v rádiu jiná píseň
každý den jinou poslouchám
Autor Hmota, 09.05.2009
Přečteno 203x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Vodoměrka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

IMHO dle mého rozporuplná ...
ale takový je sám život
tak vítej

10.05.2009 11:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí