Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ...

Sbírka: Mezi světy

Vzdej se a já vzdám i svou poslední naději,
běž si, kam chceš, a já utopím se v mrtvém jezeře snů,
prokleju každou chvíli, kterou jsme měli
a nezbude už nic, bude konec všech dnů.

Prokleju den i noc, promarněný léta,
ztratím se a už mě nespatříš, i kdybys o to stál,
prokleju ticho i řev spícího světa
a nezbude už nic, bude konec všeho…
Takhle sis to přál?!
Autor Moonlight7, 10.05.2009
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí